Sant Silvestre El Masnou Sant Silvestre El Masnou Sant Silvestre El Masnou Sant Silvestre El Masnou

Gran Prix Sant Silvestre

Neix el "Gran Premi Sant Silvestre"

Domingo López, organitzador de la Sant Silvestre Barcelonesa de Sant Cugat i José Luis Blanco, president del Club Atletisme La Sansi, organitzador de la Sansi de Viladecans i Sant Silvestre del Masnou, han signat un conveni de col·laboració. Aquest consisteix en l'organització del primer "Gran Prix Sant Silvestre", on s'uniran les 3 curses a celebrar a finals d'any.

Els organitzadors esperen més de 9.000 participants al Gran Prix, una excel·lent manera de concloure l'any, per celebrar els èxits d'aquestes jornades esportives.

Les inscripcions al "Grand Prix Sant Silvestre" es poden fer en cadascuna de les diferents webs de cada carrera. També es podrà fer una inscripció conjunta a totes les curses a un preu més reduït, a través del següent link: www.eolymp.cat.

Puntuaran les 3 curses: Inscripció al "Gran Prix Sant Silvestre"

La inscripció en el "Gran Prix Sant Silvestre" serà automàtica i gratuïta. Només cal tenir un xip groc de ChampionChip i córrer totes les curses del Gran Prix amb ell mateix. En cas de no disposar de xip groc, els participants també rebran l'obsequi per participar en les 3 curses.

L'algorisme del càlcul de punts

El temps del primer corredor amb xip groc a l'arribada marcarà els 100 punts per cada sexe, i sobre aquest temps es calcularan els punts dels participants. Es premiaran els 3 millors de cada categoria (masculina i femenina).

Premis

Tots els participants inscrits en les 3 curses rebran una bossa d'obsequis dels patrocinadors, com ara Nestlé, Coca Cola, Aneto, Powerade, Chupa-chups i més sorpreses. Aquesta borsa la rebran amb el lliurament del dorsal a la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat el 30 o 31 de desembre.

La cerimònia de lliurament de trofeus i regals als 3 primers/es de la classificació del "Gran Prix Sant Silvestre" tindrà lloc al mes de gener, en lloc per determinar a Sant Cugat, on informarem en els propers dies.