Sant Silvestre El Masnou Sant Silvestre El Masnou Sant Silvestre El Masnou Sant Silvestre El Masnou

Noticies

Horari de recollida dels dorsals

  • Dilluns 24.12.12 Runner´s World de 10:00 a 17:00 h Passeig de Garcia Fària 31, a Barcelona
  • Dimarts 25.12.12 Plaça Europa al port del Masnou de 10:00 a 13:00 h
  • Dimecres 26.12.12 Sant Silvestre del Masnou de 7:00 a 9:30h

Més de 1.600 inscrits a la 33a Sant Silvestre del Masnou

8/12/2012. A més de 2 setmanes per a la celebració d'un dels esdeveniments organitzatius de final d'any, la Sant Silvestre del Masnou ja disposa de 1.600 inscrits, un 20% més que l'any anterior per aquestes dates. L'esdeveniment esportiu tindrà lloc el proper 26 de desembre al Masnou a les 9h, sobre un nou recorregut de 5km.

Sant Silvestre del Masnou

Tots els corredors inscrits rebran una samarreta tècnica de màniga llarga, al costat d'una bossa carregada amb obsequis dels patrocinadors com Powerade, Henkel, Chupachups, Happydent, Caldo Aneto, 1 litre de llet, Revista Runner’s World i més sorpreses, a més d'oferir un descompte a Berga Resort i un estudi de la “pisada” gratuït a plantillasdeportivas.es. En finalitzar la prova matinal, es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el número de dorsal.

Aquesta cursa té una gran trajectòria esportiva. Aquest any es farà la 33ª edició de la Sant Silvestre més antiga de Catalunya, i única Sant Silvestre a Espanya que disposa d’una cursa nomes per dones, amb sortida a les 9.15h i a les 10h la sortida masculina.

Els participants disposaran d’un nou recorregut pla més ample que anys anteriors, bona climatologia, bons obsequis i grans sortejos, filmació en vídeo des d’un helicòpter, curses de menors, grups de percussió, zona lúdica infantil.... per aquest motiu molts runners marquen aquesta cursa en el seu calendari particular com a fixa i una magnifica oportunitat per fer un test de 5km que servirà de preparació per a les curses de 10km que se celebraran l’últim dia de l’any.

L'any 2011 es van esgotar els 2.400 dorsals en totes les categories 6 dies bans de la cursa i aquest any el ritme es superior, es podrien esgotar abans. Les 2 curses de menors, començaran a les 8.45h.

Hi ha dues formes de reservar una plaça en la cursa:

  • Per internet, a través de www.santsilvestredelmasnou.com o www.lasansi.com.
  • Presencialment, a la botiga RunnersWorld (Passeig de Garcia Fària 31, a Barcelona) o al complex esportiu municipal del Masnou al carrer Ciutat de San Sebastià, 14. Tel 93 557 18 60.

Millores i novetats en l'edició d'enguany

Parking
El port ens han retallat l’horari i si no tenim canvis d’última hora seran els següents: a les 9.15 h les dones i 10 h els homes, abans es faran les 2 curses de nens. Per la propera edició es possible que la cursa sigui fora del port.

Recorregut
Sortida a la part de dalt, després passar per l’ arribada que serà on l`any passat, una volta petita com l’any passat, i desprès la volta gran però sense anar fins al final de tot, amb la sortida a dalt guanyarem metres.

Obsequis
Els participants que vagin a recollir el dorsal els dies abans tindran la seva bossa d’obsequis.

Sortida
Per calaixos segons la marca que tinguin els participants amb les anteriors curses amb el chip championchip.

Polseres
Tindrem unes polseres de color vermelles o grogues, per si alguns participants no tenen marca amb championchip i son bons i li donaríem per sortir davant

Llebres
Continuarem amb les llebres 17´30, 20´00, 25´00, 30´00 i 35´00.

Curses de menors
Recorregut igual que l’any passat. La bossa d’ obsequis els tindran al lloc d’entrega de obsequis, i no a meta com l’any passat. Ens han retallat l’horari i nomes farem dos curses de menors.

Sant Silvestre del Masnou

Entrega de dorsals/samarreta/Bossa d’obsequis/chip

  • 22.12 Runner´s world Barcelona 23.12 a La Sansi de Viladecans
  • 24.12 Runner´s world Barcelona
  • 25.12 a la plaça Europa al port del Masnou
  • 26.12 al costat de l’arribada on vam donar els obsequis l’any passat, així estarà tot al mateix lloc a partir de les 7h

Samarretes
Per 1er cop seran de màniga llarga tècnica de color blau, molt maques. Els participants en el moment de fer l’ inscripció podran reservar la seva talla de samarreta.

Inscrits
Els 2 anys anteriors es van esgotar els 1400 i 2400 dorsals, 6 dies abans, en aquesta edició anem amb més inscrits que anys anteriors, però el límit d’homes els reduïm.

Helicòpter
Esperem disposar d’un helicòpter que agafarà imatges dels participants.

Sense dorsals
Tindrem 10 persones que exclusivament estaran impedint que surtin o arribin atletes sense dorsal.

Guarda-roba
A la part d´ adalt de la plaça Europa. En cas de pluja al camió de Coca cola.

Últimes dones
Deixarem un forat per que passin les ultimes dones, ja que els homes alguns ja estaran preparats a la sortida. Tindrem menys places de pàrking a la sortida, per que sigui mes segura. El port es tancarà a les 8.30h però crec que a les 8h ja estarà ple.

Dutxes i vestuaris
Al port

Inflables amb llar d’infants
Gnomo Park anirà amb dos inflables.